Offerte asbest

U bent benieuwd naar de kosten van een asbestsanering voor uw asbest opdracht? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een asbest offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een asbestsanering offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 asbest offertes.

Asbest

U gaat verbouwen en het huis is voor 1994 gebouwd, dan is er kans op asbest. Probeer dit van te voren te controleren. Asbesthoudende materialen moet u niet beschadigen zoals er in boren of kapot slaan. Dan kunnen er vezels vrijkomen en deze zijn schadelijk voor uw gezondheid.

Voordat we het over de kosten van het verwijderen van asbest gaan hebben, wil ik u er op wijzen dat wanneer u via ons een offerte aanvraagt u al direct geld zult besparen. Dit omdat wij uw offerte aanvraag vrijblijvend versturen naar 4 asbest specialisten uit uw regio. Dan krijgt u binnen twee werkdagen vier offertes die u kunt vergelijken. Wanneer u een besluit heeft genomen kunt u gebruik maken van ons kluscontract zo voorkomt u verrassingen.

Hoe herken ik asbest?

Asbest is moeilijk te herkennen. Vaak is het een vezelige structuur en is het wit of lichtgrijs van kleur. In Nederland is het meest voorkomende asbest in daken en plafondafwerking. Het asbest is verwerkt in cement asbestcement. Daarom is het ook minder goed zichtbaar.

In welke materialen zit vaak asbest?

In golfplaten die op schuurtjes zitten. Dit wordt verboden na 2023. Asbest leidingen, asbest plafondplaten en asbest in vloerzeil. Dit komt ook het meest voor in Nederland.

Wilt u zeker zijn of u asbest in huis heeft of niet? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Voor 2024 moeten alle asbestdaken worden verwijderd. Dit geld alleen voor de dakbedekking niet voor dakgoten, boeidelen en gevelpanelen. Ook alles wat aan de binnenkant van het gebouw zit hoeft niet verwijderd te worden. Zelf zou ik het wel direct laten verwijderen dit scheelt in de kosten en het is beter voor u.

Subsidie asbest

Van 2016 tot en met 2019 kunt u subsidie krijgen als u een asbest dak laat verwijderen. Door één van onze vakmannen. Er zijn nog wel meer voorwaarden. Het dak moet minstens 35 m2 groot zijn. De subsidie is € 4,50 per m2.

Kosten verwijderen asbest.

Asbest verwijderen is een nauwkeurig project. De bij ons aangesloten asbestsaneringsbedrijven kunnen u daar goed bij helpen.

Het hangt natuurlijk wel af van de grote en waar het asbest zicht begeeft. Een schuurtje met asbest zal goedkoper zijn dan wanneer het huis geïsoleerd is met asbest isolatie.

Kosten asbest verwijderen 1 tot 10 m2 gemiddeld € 650,- de prijs voor asbest sanering tot 20 m2 is rond de € 800,-

Kosten onderzoek asbest zijn rond de € 150,-

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en vergelijk de prijzen.

Op onze website Bouwoffertes.nl staan meerdere asbestsaneringsbedrijven. Nu zorgen wij er natuurlijk voor dat u offertes krijgt van saneringsbedrijven die in uw regio werken. Hieronder vind u meer informatie over de saneringsbedrijven uit uw regio.

  • asbest Amsterdam
  • asbest Utrecht
  • asbest Rotterdam
  • asbest Maastricht
  • asbest Groningen

Vraag nu gratis en vrijblijvend een asbestsanering offerte aan en vergelijk de prijzen!

Partners

Alle partners

Gardena

Sinds de oprichting in 1961 is Gardena uitgegroeid tot het grootste merk van tuingereedsch...

partner test 1

Sikkens

In 1792 richtte Wiert Willem Sikkens langs de stadsmuur van Groningen een fabriek op voor ...