Offerte betonvloer

U bent benieuwd naar de kosten van een vloerenlegger voor uw betonvloer opdracht? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een vloerenlegger offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een betonvloer offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 vloerenlegger offertes.

Betonvloeren

Betonvloeren zijn leverbaar in alle gewenste kleuren en in diktes. In elke ruimte, interieur in huis of bedrijfspand past een betonvloer.

Woonbeton

Woonbeton is een moderne, kras vaste en slijtvaste vloer met een dikte van minimaal 5 centimeter. Woonbeton is een keiharde vloer waar u vele jaren plezier van kunt hebben. Het heeft een natuurlijke uitstraling en is perfect voor vloerverwarming. U kunt woonbeton in diverse kleuren bestellen. Woonbeton is uitermate geschikt voor winkels, kantoren en showrooms. Het is goed schoon te houden en naadloos.

Een monolithische betonvloer is een afgewerkte/gevlinderd vloer die dienst doet als eindafwerking voor industrieel gebruik en na gelang wens van principaal zo glad gemaakt kan worden als vereiswoonbetont. Monolith wil zeggen; het aanbrengen van een betonvloer in 1 arbeidsgang, dus na het storten wordt de vloer tijdens het verhardingsproces glad afgewerkt/gevlinderd. Als de gestorte betonvloer voor de eerste keer wordt gevlinderd kan er een slijtlaag (eventueel met kleurstof) in de bovenlaag worden ingestrooid die bestaat uit een mengsel van cement en een toeslagmateriaal. De aangebrachte monolithische betonvloer kan eventueel worden na behandeld.

Kosten betonvloer

Voordat we het over de kosten van een betonvloer gaan hebben wil ik u er op wijzen dat wanneer u via ons een offerte aanvraagt u al direct geld zult besparen. Dit omdat wij uw offerte aanvraag vrijblijvend versturen naar 4 betonvloerspecialisten uit uw regio. Dan krijgt u binnen twee werkdagen vier offertes die u kunt vergelijken. Wanneer u een besluit heeft genomen kunt u gebruik maken van ons kluscontract zo voorkomt u verrassingen.

Bij een te leggen vloeroppervlakte van ongeveer 50 m2 kost een origineel woonbeton ongeveer € 90,- per vierkante meter, inclusief materialen en het aanbrengen.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en vergelijk de prijzen!

 

Partners

Alle partners
partner test 1

Sikkens

In 1792 richtte Wiert Willem Sikkens langs de stadsmuur van Groningen een fabriek op voor ...

Rockwool

Rockwool levert isolatie producten en kan gebruikt worden in hout- , wand- en plafond cons...