Offerte binnenschilderwerk

U bent benieuwd naar de kosten van een schilder voor uw binnenschilder opdracht? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een schilder offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een binnenschilder offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 schilder offertes.

Schildersbedrijf voor binnenschilderwerk.

Bent u opzoek naar een (goedkope) binnen schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Of u nou zoekt naar houtwerk, kunststof, beton of vele andere materialen die je van verf voorziet. U vraagt en wij hebben het antwoord! Ook onderhoud, renovatie en reparatie behoren tot de werkzaamheden van een schilder, maar ook voor dat bent u uiteraard op het juiste adres!

Bent u van plan om uw woning te laten schilderen, dan bent u vast benieuwd naar wat een schilder ongeveer kost. Een schilder heeft vaak 2 soorten tarieven:

Uurloon
Kosten per m²

 

Kosten binnenschilderwerk

Als u een groot oppervlak laten schilderen, zoals uw gevel of plafond. Dan rekent een schilder meestal een prijs per m².

Voor een klus waarvoor meer nauwkeurigheid is vereist, zoals het schilderen van raamkozijnen of deuren, rekenen schilders vaak een uurloon.

De prijzen zijn inclusief btw en verf, materiaal.

 • Per uur                        € 30 – € 42
 • Per m                           € 30 – € 36
 • Spuitwerk per m       € 5 –    € 10
 • Sauswerk per m        € 10 – € 15
 • Behangen per uur     € 30 – €42


Bent u nou benieuwd wat uw project zou gaan kosten? Of heeft u een budget in uw hoofd en u bent benieuwd of het er een beetje op aansluit?

Vraag dan nu uw gratis vrijblijvende offerte aan!

Er zijn veel voordelen aan het inschakelen van een binnenschilder, zoals hieronder even kort voor u word uitgelegd.Een professionele schilder weet uw woning niet alleen tot in perfectie te schilderen, ook neemt hij alle zorgen uit handen. Geen vakantiedagen verspillen en dagenlang met een verfkwast bezig zijn in huis.

Een schilder neemt deze taak graag uit handen en voert de klus waarschijnlijk, dankzij zijn jarenlange ervaring, ook nog eens 2 keer zo snel uit.

Ook aan het huren of kopen van materialen, zoals een hoogwerker of steiger, hoeft u niet te denken. De schilder heeft alle hulpmiddelen tot zijn beschikking. Zit de klus erop? Dan neemt de schilder alle materialen en afval lekker mee, zodat u overblijft met niets minder dan een heerlijk netjes en opgefrist huis!

Wij hebben ook nog een aantal handige tips voor u!

 1. Kies zorgvuldig uit met wie je samenwerkt
 2. Maak duidelijk afspraken met de opdrachtgever
 3. Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo bespaart u tijd voor de schilder en dus geld voor uw portemonnee!
 4. Leg afspraken altijd vast

Zelf ontwerpen/tekenen of iemand laten inschakelen?

Dat is altijd een lastige keuze…

Tekenen lijkt natuurlijk niet zo moeilijk. Maar u moet wel precies de maten en technieken weten. Als u plan achteraf niet goed blijkt te zijn kan dat voor veel frustratie zorgen of dat het eindresultaat uiteindelijk heel anders blijkt te zijn dan waar u op hoopte!

Voor schilderen zijn er helaas geen subsidies beschikbaar. Het valt wel onder de regeling van BTW verlaging van 21% naar 6%!

Bent u van plan om te bouwen, verbouwen, uitbreiden, slopen, bomen te kappen of iets te veranderen in uw woonomgeving? U hebt vaak een omgevingsvergunning nodig. U vraagt alle vergunningen of ontheffingen voor uw werkzaamheden in 1 keer aan en krijgt ook maar 1 vergunning.
Vraag dus altijd na bij uw gemeente of u een vergunning nodig heeft. Ook al denkt u dat een vergunning niet nodig is, het kan u een hoop ellende besparen! Ook kunt u op vergunningwijzer kijken, maar wij raden u aan om het gewoon bij uw gemeente na te vragen.

In deze tijd doen we allemaal onderzoek na de kosten van iets wat we kopen. Als het nu gaat om het kopen van een nieuwe tv, kleding, of een auto vooraf wilt u weten wat de exacte prijs is. U wilt toch ook niet voor vervelende verrassingen komen te staan?

Vraag een schildersofferte aan en bespaar veel geld.

Voordelen offerte aanvraag via Bouwoffertes.nl

 1. Slechts binnen een paar stappen uw offerte aanvraag ingediend.
 2. U ontvangt binnen twee werkdagen gratis en vrijblijvend 4 offertes van vakmannen uit uw regio.
 3. Vergelijk de prijzen en referenties van de schildersbedrijven om te zien welk schildersbedrijf voor u het beste is.
 4. Heeft u een keuze gemaakt maak dan gratis gebruik van ons BouwOffertes kluscontract zo voorkomt u verrassingen.

 

 

 

 

Partners

Alle partners
partner test 2

Altrex

Veiligheid en zekerheid, op elk niveau Je gaat voor zekerheid. Daarom kies j...

Stanley Works

Stanley is een groot bedrijf met een groot assortiment aan elektrisch gereedschap zoals ac...