Offerte buitenschilderwerk

U bent benieuwd naar de kosten van een schilder voor uw buitenschilder opdracht? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een schilder offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een schilder offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 schilder offertes.

Buitenschilder

U wilt de buitenkant van uw huis laten schilderen? dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Hier vindt u een schildersbedrijf in uw regio.
Een buitenschilder zorgt voor een goeie bescherming van uw woning. Daarbij kunnen we u ook garanderen dat het van een zeer goede kwaliteit is en dat het niet binnen een jaar weer geschilderd moet worden. Wij als bedrijf zullen u niet teleurstellen en gaan we als team voor het beste resultaat.

Wanneer moet uw woning een opknapbeurt gebruiken? Uw woning moet een opknapbeurt gebruiken wanneer u scheurtjes en barstjes in het hout ziet, zodra u dit merkt moet u een buitenschilder inschakelen. Een buitenschilder repareert het hout en verft uw woning weer.
De verf beschermt uw woning tegen allerlei weersomstandigheden, dus is het belangrijk dat u uw woning goed in de verf heeft staan.

Een buitenschilder schildert o.a. deuren, kozijnen, dakkapellen, gevels en dakgoten van uw woning.

Kosten schilder voor buitenschilderwerk

Als uw woning een opknapbeurt nodig heeft wilt u natuurlijk wel goede kwaliteit, zodat uw woning er weer een paar jaar tegen aan kan. Wie kan uw woning beter schilderen dan een buitenschilder met jarenlange ervaring en vakkennis. U ziet het straks wel gebeuren, u verft uw huis en na een half jaar ziet u dat de verf loslaat en het hout begint te rotten , dat wil u natuurlijk niet. Laat dit dus aan een schilder over. U bent vast wel benieuwd naar de kosten van het verven van uw woning. De gemiddelde kosten voor het verven van uw hele woning staan hieronder:

Type woning Gem. prijs buitenschilderwerk incl. BTW

Bent u benieuwd wat de kosten zijn om uw huis te laten schilderen door een schildersbedrijf? Hieronder ziet u de gemiddelde kosten voor het schilderen van uw woning.

  • appartement € 1000
  • tussenwoning € 1500
  • 2 onder 1 kap of hoekhuis € 3000
  • Vrijstaand huis € 5000
  • Per m € 30 – € 45 per vierkantenmeter
  • Per uur € 35 – € 55

De bovenstaande tarieven is voor uw gehele woning. Is niet uw gehele woning aan de beurt? Houd dan rekening met de onderstaande gemiddelde kosten voor buitenschilderwerk. De schildersbedrijven werken vaak met een tarief per uur of per vierkante meter. Wanneer u veel schilderwerk heeft maakt het schildersbedrijf vaak één totaalprijs. Dit kan voor u veel voordeliger zijn. Spreek dit van te voren af.

Per vierkante meter €30-€40
Per uur €35-€40

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en vergelijk de schildersbedrijven. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt krijgt u van ons ook een kluscontract. Met dit kluscontract voorkomt u verrassingen.

Voor snel uit te voeren schilderwerk zoals een schutting of gevel, rekent een buitenschilder meestal per vierkante meter.
Als het om gedetailleerder schilderwerk gaat zoals het verven van kozijnen, heeft de schilder meer tijd nodig, en dus in dit geval een uur tarief hanteert.

Voordelen buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk heeft natuurlijk voordelen zoals goede bescherming en mooie afwerking.
Als u het door een echte schilder laat doen bent u gegarandeerd van een goed resultaat en is uw woning voor een paar jaar weer beschermt tegen alle weersomstandigheden die we in Nederland kennen.
Natuurlijk is een mooie afwerking ook belangrijk. Iedereen wil toch wel met een mooi geverfd huis indruk maken op de buurman.

Nadelen buitenschilderwerk

De nadelen van een buitenschilderwerk zijn o.a. dat het veel geld kost en het onderhouden moet worden. Vraag daarom een offerte aan dan bespaart u gelijk veel geld!

Geld besparen op buitenschilderwerk

U kunt ook geld besparen op buitenschilderwerk. Zo kan u uw woning alvast schoon maken, dit kost de buitenschilder geen tijd en u bespaart geld! Het schuren van uw woning zal ik wel overlaten aan de buitenschilder, want dit moet goed gebeuren.

De schildersbedrijven gebruiken de beste producten. Ze gebruiken verf van de beste kwaliteit, zodat uw huis niet na 2 jaar alweer geschilderd moet worden.

Vergunning voor het schilderen van uw huis

Over het algemeen heeft u geen vergunning nodig om uw huis te laten schilderen. Het kan zijn dat er gemeentes zijn die dit niet toelaten, dus u kunt voor de zekerheid eventjes informeren bij uw gemeente voordat u straks voor verrassingen komt te staan.

Voordelen offerte aanvraag via BouwOffertes.nl

  1. Slechts binnen een paar stappen uw offerte aanvraag ingediend.
  2. U ontvangt binnen twee werkdagen gratis en vrijblijvend 4 offertes van vakmannen uit uw regio.
  3. Vergelijk de prijzen en referenties van de schildersbedrijven om te zien welk schildersbedrijf voor u het beste is.
  4. Heeft u een keuze gemaakt maak dan gratis gebruik van ons BouwOffertes kluscontract zo voorkomt u verrassingen.

 

 

Partners

Alle partners
partner test 1

Sikkens

In 1792 richtte Wiert Willem Sikkens langs de stadsmuur van Groningen een fabriek op voor ...

Raab Karcher

Bij Raab Karcher bent u zeker aan het goede adres voor bouwmaterialen, met ruim 40.000 art...