Offerte dakpannen dakdekker

U bent benieuwd naar de kosten van een dakdekker voor uw dakpannen opdracht? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een dakdekker offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een dakpannen offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 dakdekker offertes.

Dakdekker dakpannen

Dakpannen zijn vaak gemaakt van gebakken klei of beton. De dakpan is een dakbedekking en is geschikt voor een hellend dak. Het komt ook steeds vaker voor dat een dakpan verticaal wordt gebruikt. Bij een hellend dak worden de dakpannen vastgelegd op een latwerk van panlatten. De dakpannen overlappen elkaar zodat het dak water en winddicht is.

Kosten dakpannen

Voordat we het over de kosten van dakpannen gaan hebben, wil ik u er op wijzen dat wanneer u via ons een offerte aanvraagt u al direct geld zult besparen. Dit omdat wij uw offerte aanvraag vrijblijvend versturen naar 4 dakdekkers uit uw regio. Dan krijgt u binnen twee werkdagen vier offertes die u kunt vergelijken. Wanneer u een besluit heeft genomen kunt u gebruik maken van ons kluscontract zo voorkomt u verrassingen.

shutterstock_75315217

De prijs van dakpannen hangt vaak af van het aantal m2 dat u nodig bent.

De prijs van betonnen dakpannen is gemiddeld € 50,- dit is per M2 inclusief btw en montage. De prijs van keramische dakpannen zijn de kosten per M2 iets hoger namelijk € 60,- inclusief btw en montage. De levensduur van betonnen dakpannen is circa 30 jaar. Keramische dakpannen hebben een langere levensduur namelijk 50 jaar.

Bespaar veel geld! Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en vergelijk de prijzen van de dakdekkers.

 

Partners

Alle partners

Rockwool

Rockwool levert isolatie producten en kan gebruikt worden in hout- , wand- en plafond cons...

Raab Karcher

Bij Raab Karcher bent u zeker aan het goede adres voor bouwmaterialen, met ruim 40.000 art...