Dakterras offerte

Bent u opzoek naar iemand die (goedkoop) een dakterras kan aanleggen naar uw smaak ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u op zijn tijd ook genieten van de rust op een sfeervolle plek? Een dakterras waar u heerlijk een boek kunt lezen, zonnebaden of visite kunt ontvangen. Kortom uw eigen plekje.

U vraagt het maar en wij hebben het antwoord.

Gemiddelde kosten van een dakterras:

– Oppervlakte van 25 vierkante meter

– Tekenwerk en vergunning inclusief

– Realisatie van hekwerk

– Plaatsing van vlonders

– Realisatie van dakluik evenals vlizotrap

Kosten dakterras

Gemiddelde kostprijs tussen 10.000 & 15.000 euro afhankelijk van de materialen waar gebruik van wordt gemaakt. De bovenstaande kosten komen met het feit dat het dakterras in haar geheel wordt gerealiseerd door een echte vakman. Maar zoals u weet is een goed begin het halve werk. Wanneer u zelf als handige doe-het- zelver de mogelijkheid heeft om een deel van het dakterras te maken kunt u een gemiddelde kostprijs van tussen de 30 en 35 euro per uur uitsparen.

Bent u nou benieuwd naar wat uw project gaat kosten? Vraag dan nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan! Om zo te kunnen vergelijken

Je hebt heel wat verschillende vloeren voor een dakterras, voorbeelden zijn kunstgras of geïsoleerd beloopbaar glas. Geïsoleerd beloopbaar glas in uw dakterrasvloer, geeft een zee van licht in uw woning en het kost geen ruimte op uw dakterras. De constructie van het dakterras is uiteraard een van de belangrijkste onderdelen. De meeste daken zijn niet sterk genoeg om een dakterras te kunnen dragen. Dan kan er een alternatieve constructie geplaatst worden, van staal en hout zodat het terras in feite zwevend boven het dak komt te hangen. De constructie word dan geplaatst op de stevige draagmuren, die het gewicht wel kunnen dragen.

Wij hebben ook nog een aantal tips voor u!

1. Kies zorgvuldig uit met wie je samenwerkt

2. Maak duidelijk afspraken met de opdrachtgever

3. Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo bespaart u tijd voor de

gene die uw dakterras aanlegt en dus geld voor uw portemonnee!

4. Leg afspraken altijd vast

Voor dakterrassen aanleggen is helaas geen subsidie beschikbaar, wel kan het aanleggen onder de regeling Btw-verlaging van 21% naar 6% vallen. Vraag dit dus na bij degene die u inschakelt! Bent u van plan om te bouwen, verbouwen, uitbreiden, slopen, bomen te kappen of iets te veranderen in uw woonomgeving? U hebt vaak een omgevingsvergunning nodig. U vraagt alle vergunningen of ontheffingen voor uw werkzaamheden in 1 keer aan en krijgt ook maar 1 vergunning.

Vraag dus altijd na bij uw gemeente of u een vergunning nodig heeft. Ook kunt u op vergunningwijzer kijken, maar wij raden u aan om het gewoon bij uw gemeente na te vragen.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een dakterrasofferte aan!

Partners

Alle partners

Raab Karcher

Bij Raab Karcher bent u zeker aan het goede adres voor bouwmaterialen, met ruim 40.000 art...

Intergas CV ketels

Intergas CV ketels met hoog rendementIntergas Verwarming behoort tot de pioniers op he...