Offerte garagedeur

U bent benieuwd naar de kosten van een garagedeur? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een garagedeur offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een garagedeur offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 garagedeur offertes.

Garagedeur


Heeft u net een nieuwe garage en beschikt deze nog niet over een deur? Dan wilt u natuurlijk graag een garagedeur laten plaatsen. Bij Bouwoffertes geven u graag advies over het plaatsen van een garagedeur. Ook kunt u hier gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Kosten van een garagedeur

Voordat we het over de kosten gaan hebben wil ik u er op wijzen dat wanneer u via ons een offerte aanvraagt u al direct geld zult besparen. Dit omdat wij uw offerte aanvraag vrijblijvend versturen naar 4 vakmannen die uw aanvraag zullen behandelen. Dan krijgt u dus binnen twee werkdagen vier offertes die u kunt vergelijken. Ook kunt u kijken wat andere mensen zeggen over de vakmannen. Tevens krijgt u van ons een kluscontract, dit voorkomt verrassingen

Als u een garagedeur laat plaatsen heeft u keuze tussen verschillende soorten en materialen. Zo heb je bijvoorbeeld paneel garagedeuren, houten garagedeuren en rol garagedeuren.

Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde kosten van een garagedeur:

Type Gemiddelde kosten
Houten garagedeur tussen €500 en €600
Paneel garagedeur tussen €900 en €1.100
Aluminium Rol garagedeur tussen €300 en €400

De bekendste garagedeuren zijn de roldeuren. Deze kunnen handmatig opgerold worden maar u kunt ook een elektrisch systeem gebruiken waardoor de deur automatisch open gaat. U moet er wel mee rekening mee houden dat een rol garagedeur minder stevig is dan een houten garagedeur. De populairste roldeur is van aluminium gemaakt en heeft u al voor een prijs tussen de €300 en €400.

Voordelen van een garagedeur

Per garagedeur heb je natuurlijk veel voordelen. Zo heb je bij een roldeur als voordeel dat het geen ruimte in beslag neemt voor mensen die vooral in de hoogte opbergruimte willen.

Voordelen van een houten garagedeur is dat het een klassieke en warme uitstraling heeft. Het gaat niet roesten en is bestand tegen geluid, tocht, water en wind.

Geld besparen op een garagedeur

Natuurlijk kunt u ook geld besparen op de aanschaf van een garagedeur. Zo zijn er een aantal factoren die de prijs van een garagedeur beïnvloeden. Zo betaalt u al duizend euro meer voor een paneel garagedeur ten opzichte van een houten garagedeur.
Ook beïnvloed de afmetingen van een garagedeur de prijs. Als u de standaard afmetingen neemt dan betaalt u minder dan wanneer u zelf uw afmetingen kiest.

Vraag nu gratis een garagedeur offerte aan en vergelijk 4 garagedeur offertes!


 

Partners

Alle partners

Gardena

Sinds de oprichting in 1961 is Gardena uitgegroeid tot het grootste merk van tuingereedsch...

Stanley Works

Stanley is een groot bedrijf met een groot assortiment aan elektrisch gereedschap zoals ac...