Offerte gietvloer

U bent benieuwd naar de kosten van een vloerenlegger voor uw gietvloer opdracht? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een gietvloer offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een gietvloer offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 vloeren offertes.

Gietvloer

Een gietvloer is een naadloos en strak vloersysteem waarbij comfort en uitstraling voorop staan. Daarnaast zijn kwaliteit en duurzaamheid vanzelfsprekend. Gietvloeren gaan werkelijk jarenlang mee. In tegenstelling tot traditionele vloeren zoals tapijt, hout en laminaat, wordt een gietvloer niet gelegd maar gegoten. Een gietvloer bestaat uit verschillende lagen. De lagen kunnen uit verschillende materialen bestaan. Het gebruikte materiaal bepaalt de prijs maar is ook van invloed op waar de vloer voor gebruikt kan worden. Gietvloeren kunnen in verschillende kleuren geleverd worden.

Gietvloer toepassingen

Een gietvloer kan in principe in elke ruimte gelegd worden. In woningen zullen comfort en uitstraling voorop staan, bedrijven letten daarentegen meer op het gebruiksgemak.
Gietvloeren worden onder andere gelegd in:

  • woningen
  • (parkeer)garages
  • magazijnen
  • kantoren
  • instellingen
  • winkels

Kosten Gietvloer

Voordat we het over de kosten van een gietvloer gaan hebben wil ik u er op wijzen dat wanneer u via ons een offerte aanvraagt u direct geld zult besparen. Dit omdat wij uw offerte aanvraag vrijblijvend versturen naar 4 vloerspecialisten uit uw regio. Dan krijgt u binnen twee werkdagen vier offertes die u kunt vergelijken. Wanneer u een besluit heeft genomen kunt u gebruik maken van ons kluscontract zo voorkomt u verrassingen.

Gietvloer voordelen

Gietvloeren hebben als grote voordeel dat ze in één stuk gelegd worden. Hierdoor ziet u geen naden in de vloer en is de vloer vloeistofdicht. Een ander groot voordeel van een gietvloer is de duurzaamheid. Eenmaal goed gelegd, kan de vloer zeer lang mee. Qua onderhoud is het een ideale vloer omdat het volstaat om met een vochtige doek het vuil te verwijderen. Het onderhoud van een gietvloer is daarmee een eenvoudig karwei.

Een gietvloer is niet alleen sterk, maar ook nog eens bijzonder mooi en kent vele uitvoeringen. Een gietvloer is geluiddempend, waterdicht, hygiënisch, anti-allergisch en gemakkelijk in onderhoud waardoor de vloer geschikt is voor verschillende doeleinden zoals woonhuizen, kantoren, showrooms, winkels etc.

Doordat de gietvloer gemakkelijk de temperatuur van de omgeving aanneemt voelt de vloer niet koud aan maar is daarentegen uitermate geschikt voor vloerverwarming. Vanwege de geringe dikte (circa 3 mm) van de gietvloer is deze ook geschikt om over een bestaande tegelvloer of zelfs over een houten ondergrond te leggen. Vrijwel geen enkele vloer is volledig krasbestendig. Ook met een gietvloer moet men voorzichtig zijn met zand en steentjes onder de schoenen en met het verschuiven van meubels net zoals bij een houten vloer of een natuurstenen vloer.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Partners

Alle partners

Gardena

Sinds de oprichting in 1961 is Gardena uitgegroeid tot het grootste merk van tuingereedsch...

Rockwool

Rockwool levert isolatie producten en kan gebruikt worden in hout- , wand- en plafond cons...