Offerte dubbelglas

U bent benieuwd naar de kosten van een glaszetter voor uw dubbelglas opdracht? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een glaszetter offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een dubbelglas offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 glaszetter offertes.

Dubbelglas

Tegenwoordig werken de glaszetters met HR glas (hoogrendementsglas). Dubbelglas heeft nog een luchtlaag tussen de glasplaten. De HR glas heeft een isolerende gas tussen de glasplaten en is daarom ook beter isolerend. Hieronder ziet u de isolatiewaarde van glas.

Dubbel glas heeft een isolatiewaarde van 2,7
HR glas heeft een isolatiewaarde van 1,7 – 2,0
HR+ heeft een isolatiewaarde van 1,3 – 1,6
HR++ heeft een isolatiewaarde van 1,2
HR+++ heeft een isolatiewaarde van 0,5 – 0,9

Kosten dubbelglas.

Voordat we het over de kosten gaan hebben, wil ik u er op wijzen dat wanneer u via ons een offerte aanvraagt u al direct geld zult besparen. Dit omdat wij uw offerte aanvraag vrijblijvend versturen naar 4 glaszetters die uw aanvraag zullen beoordelen. DU krijgt hierdoor binnen twee werkdagen 4 offertes die u kunt vergelijken. Wanneer u de offertes heeft bekeken kunt u nog op onze website bij de referenties kijken wat de ervaring is van andere klanten van met deze glaszetters. Als service van Bouwoffertes krijgt u een kluscontract, zo voorkomt u verrassingen.

kosten glaszetter arbeidskosten is tussen de € 25.- en € 40,- per uur
kosten dubbel glas per m2 gemiddeld € 60,-
kosten HR glas per m2 gemiddeld € 65,-
kosten HR + glas per m2 gemiddeld € 70,-
kosten HR ++ glas per m2 gemiddeld € 75,-
kosten HR+++ glas per m2 gemiddeld € 115,-

Vraag nu gratis en vrijblijvend een glaszetter offerte aan en vergelijk de offertes!

Dubbel glas en HR glas

De tussenruimte van dubbel glas is enkel lucht bij HR(hoog rendementsglas) is hier ook nog een coating aan de buitenkant toegevoegd. Deze coating vind je ook terug op HR+ en HR++ glas. De tussenruimtes van HR+ en HR++ glas zijn gevuld met edelglas wat zorgt voor minder warmteverlies en lagere energiekosten. Bij HR+++ glas is er zelfs sprake van 3 glasplaten.
Ventilatierooster
Ook is het mogelijk om ventilatieroosters boven u glasplaat te monteren. Dit zorgt voor natuurlijke frisse lucht en een goede luchtvochtigheid in uw woning.

Partners

Alle partners

Dakned

Dakned is uw vakgroothandel voor platdakmaterialen. Van bitumineurze tot kunstof dakbedekk...

Stanley Works

Stanley is een groot bedrijf met een groot assortiment aan elektrisch gereedschap zoals ac...