Offerte groendak

U bent benieuwd naar de kosten van een dakdekker voor uw groendak? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een dakdekker offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een groendak offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 dakdekker offertes.

Groendak dakbedekking

Groendak heeft veel voordelen voor u en voor het milieu. Wat zijn de voordelen van een groendak en wat zijn de kosten voor het aanbrengen van een groendak. Op onze website vindt u hier alle informatie over.

Duurzame dakbedekking bovenop uw bestaande dakbedekking. Een groendak is niet altijd mogelijk op ieder dak. Voor een groendak heeft u een onderlaag nodig van EPDM .

Kosten Groendak

Voordat we het over de kosten gaan hebben, wil ik u er op wijzen dat wanneer u via ons een offerte aanvraag u al direct geld zult besparen. Dit omdat wij uw offerte aanvraag vrijblijvend versturen naar 4 dakdekkers die uw aanvraag zullen beoordelen. Dan krijgt u dus binnen twee werkdagen vier offerte aanvragen die u kunt vergelijken.

De kosten voor een groendak zijn gemiddeld € 50,- tot € 65 ,- per vierkante meter. Wanneer u geen EPDM dakbedekking heeft zullen deze kosten er nog overheen komen.

Groendak

Een groendak is meestal gemaakt van vetplantjes en nog andere begroeiing die geplant wordt op uw dak. Er wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende groenedaken.

Extensief groendak en intensief groendak.

Intensief groendak. Dit zijn daktuinen. Hier gebruikt de dakdekker ook stuiken grassen en zelfs bomen. Het ziet er dan ook uit als een gewone tuin. Wanneer u dit wilt moet u wel rekening houden met uw dakconstructie. Het gewicht van een intensief groendak is meer dan een extensief groendak.

Extensief groendak is dan ook veel lichter dan een intensief groendak. Het wordt ook wel een vegetatiedak genoemd. Op het groendak is de begroeiing van vetplanten mos en grassen. Deze begroeiing heeft ook veel minder onderhoud nodig alleen bij langere droogte tijden is besproeiing nodig.

De voordelen van een groendak.

Het groendak beschermt uw dakbedekking en kan hierdoor wel twee keer zolang mee dan zonder groendak. Ook heeft het groendak een isolerende werking en het ziet er prachtig uit.

U hebt natuurlijk er niet alleen de voordelen van. Ook voor het milieu is dit veel beter zo komt er minder regenwater in de riolering en neemt het groendak ook CO2 op en dit zorgt voor een beter leefklimaat. Vaak is er ook een subsidie te krijgen voor een groendak via uw gemeente.

Bent u overtuigd of wilt u nog meer informatie over een groendak? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website en u krijgt binnen twee werkdagen vier offertes van een ervaren groendak dakdekkers.

Bespaar veel geld! Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en vergelijk de prijzen van de dakdekkers.

Partners

Alle partners

Rockwool

Rockwool levert isolatie producten en kan gebruikt worden in hout- , wand- en plafond cons...

Stanley Works

Stanley is een groot bedrijf met een groot assortiment aan elektrisch gereedschap zoals ac...