Offerte gaashekwerk

U bent benieuwd naar de kosten van een gaashekwerk? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een gaashekwerk offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een gaashekwerk offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 gaashekwerk offertes.

Gaashekwerk

Gaashekwerk met bovenbuis is de meest voorkomende uitvoering. De bovenbuis van Ø 41,5 mm zorgt voor meer stevigheid waardoor deze uitvoering bij uitstek geschikt is voor toepassing in drukkere omgevingen, bijvoorbeeld locaties langs openbare wegen, op bedrijventerreinen en plaatsen waar veel kinderen spelen. Dankzij de forse staanders van Ø 60,3 mm en de strak opgespannen, sterke spandraden waartegen deugdelijk geplastificeerd harmonicagaas afgemonteerd wordt, blijft het hekwerk ook na jaren van intensief gebruik stevig, solide en functioneel.

Voor extra stabiliteit worden optioneel de staanders voorzien van een verzinkte stalen schetsplaat of aangestort met beton. Voor zware industriële toepassingen adviseren wij het extreem sterke gaashekwerk met staanders van IPE 80-profiel met bovenbuis.

Het meeste gaashekwerk is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag worden onze producten in elke gewenste RAL-kleur geleverd.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan!

 

Partners

Alle partners

Gardena

Sinds de oprichting in 1961 is Gardena uitgegroeid tot het grootste merk van tuingereedsch...

partner test 1

Sikkens

In 1792 richtte Wiert Willem Sikkens langs de stadsmuur van Groningen een fabriek op voor ...