Transparantie in de bouw?

Een flinke klus maar dat is wat wij willen creëren. Want is de vakman wel betrouwbaar? Komt de vakman zijn afspraken wel na? Welke vakman geeft mij een goede prijs voor het regelen van een bepaalde klus? Om op deze vragen antwoord te krijgen koste jou tot dusver veel tijd en energie. Waarom moet het zo moeilijk dachten wij, wanneer u een vakantie wilt boeken ziet u ook waar u naar toe gaat en wat andere bezoekers er van vinden.

Zo kwamen wij op het idee BouwOffertes.

Met Bouwoffertes halen wij zoveel mogelijk twijfels bij u weg. Iedereen kan een beoordeling geven aan de vakmannen en uw offerte aanvraag sturen wij gratis en vrijblijvend naar meerdere vakmannen. Zodat u ook gelijk op de hoogte bent van de aanbiedingen. (vraag hier vrijblijvend de offertes op.)

Voor de vakmannen is dit ook een uitkomst. Bouwoffertes biedt gratis offerte-aanvragen en zorgt er voor dat de offerte aanvraag naar de aangemelde vakmannen wordt verzonden. De vakman betaald niets voor de offerte-aanvragen. (Klik hier om u aan te melden als vakman)

BouwOffertes heeft meer dan 100.000 vakmannen en wij zijn actief in heel Nederland. Ook zijn wij continu bezig om informatie over (ver)bouwen op BouwOffertes te zetten. Naast de vakmannen werken wij ook steeds meer samen met partners. (Ook samenwerken met Bouwoffertes? Klik hier om contact met ons op te nemen).

Met vriendelijke groet,

Team Bouwoffertes