Offerte houten kozijnen

U bent benieuwd naar de kosten van een houten kozijnleverancier voor uw kozijnen opdracht? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een houten kozijn offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een houten kozijn offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 houten kozijn offertes.

Houten kozijnen

Houten kozijnen hebben een warme uitstraling en ze zijn makkelijk te bewerken. Er zijn verschillende hout soorten waar de kozijnen van gemaakt worden. Er zijn hardhouten kozijnen en zachthouten kozijnen. De hardhouten kozijnen hebben een zeer lange levensduur van 40 tot wel 75 jaar. De zachthouten kozijnen hebben een levensduur van zo’n 15 tot 25 jaar.

Kosten houten kozijnkozijn

Voordat we het over de kosten gaan hebben wil ik u er op wijzen dat wanneer u via ons een offerte aanvraagt u al direct geld zult besparen. Dit omdat wij uw offerte aanvraag vrijblijvend versturen naar 4 kozijnenleveranciers die uw aanvraag zullen beoordelen. Dan krijgt u dus binnen twee werkdagen vier offertes van kozijnenleveranciers die u kunt vergelijken. Ook krijgt u gratis van BouwOffertes.nl een kluscontract zo voorkomt u verrassingen.

De prijzen van een houten kozijn zijn natuurlijk afhankelijk van welk hout u gebruikt. Wij hebben voor u een gemiddelde prijs voor een houten kozijn inclusief montage en isolatieglas. Een kozijn van 1m2 zit tussen de € 740,- en € 955,- dit is inclusief btw.

Vraag nu een gratis en vrijblijvend een offerte aan en vergelijk de prijzen en beoordelingen van de kozijnenleveranciers.

Bespaar nu veel geld en vergelijk gratis en vrijblijvend de kozijn offertes!

Partners

Alle partners
partner test 1

Sikkens

In 1792 richtte Wiert Willem Sikkens langs de stadsmuur van Groningen een fabriek op voor ...

Velux

Velux importeert en levert dakramen, daglichtsystemen, lichtkoepels en aanverwante artikel...