Offerte kunststof kozijnen

U bent benieuwd naar de kosten van een kunststof kozijnen leverancier voor uw kunststof kozijn opdracht? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een kunststof kozijn offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een kunststof kozijn offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 kunststof kozijnleverancier offertes.

Kunststof kozijnen

U wilt uw kozijnen van uw huis vervangen? Veel mensen gaan over naar kunststof kozijnen. Dit omdat hier bijna geen onderhoud aan is. Nooit meer uw kozijnen schilderen, geen houtrot. Het plaatsen van kunststof kozijnen zal uw huis in waarde laten stijgen.

Kosten kunststof kozijnen

Wat is de prijs voor een kunststof kozijn? Voordat we het over de kosten gaan hebben wil ik u er op wijzen dat wanneer u via ons een offerte aanvraagt u al direct geld zult besparen. Dit omdat wij uw offerte aanvraag vrijblijvend versturen naar 4 kozijn specialisten die uw aanvraag zullen beoordelen. Dan krijgt u dus binnen twee werkdagen vier offertes aanvragen die u kunt vergelijken. Ook kunt u via Bouwoffertes.nl de beoordelingen lezen van de klanten. Wanneer u een keuze heeft gemaakt krijgt u van ons een gratis kluscontract, zo voorkomt u verrassingen.

De onderstaande prijzen voor kunststof kozijnen zijn inclusief btw en plaatsing.

  • Kosten vastraam van kunststof  € 600,- en € 1200-
  • Prijs kunststof draai kiepraam € 800,- en € 1400,- (meest gekozen)
  • Kosten kunststof openslaande deuren € 2000,- en € 3500,-
  • Prijs kunststof schuifpui zal € 2000,- en € 4000,-

De kosten voor kunststof kozijnen verschillen natuurlijk per prijs. Ons advies is dan ook vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en vergelijk de prijs.

 

Partners

Alle partners

Gardena

Sinds de oprichting in 1961 is Gardena uitgegroeid tot het grootste merk van tuingereedsch...

Raab Karcher

Bij Raab Karcher bent u zeker aan het goede adres voor bouwmaterialen, met ruim 40.000 art...