Offerte laminaat vloer

U bent benieuwd naar de kosten van een vloerenlegger voor uw laminaat opdracht? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een vloerenlegger offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een laminaatvloer offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 vloerenlegger offertes.

Laminaat

Laminaat is een plaatmateriaal dat is opgebouwd uit verschillende lagen. Het kan meerdere doeleinden hebben, maar in de volksmond wordt meestal gedoeld op vloerbedekking. Een laminaatvloer bestaat uit losse planken, die aan elkaar gelegd worden met lijm of een kliksysteem. Laminaat is meestal opgebouwd uit vier lagen. Een kunststof onderlaag (meestal melamine), een ‘dragende’ laag (gemaakt van geperste houtvezels), een laagje papier (bedrukt met een print vaak een houtstructuur) en een kunststof toplaag.

Bij laminaat is de kwaliteit van groot belang voor de levensduur. Goedkoop laminaat heeft vaak een dunnere toplaag, waardoor de vloer veel sneller slijt. Het is daarom belangrijk om vooraf te bepalen hoe intensief de vloer gebruikt wordt en daar de kwaliteit op af te stemmen. De kwaliteit van laminaat wordt meestal aangeduid met een nummer tussen 21 en 34. Nummer 21 is geschikt voor licht gebruik nummer, 34 voor zeer intensief commercieel gebruik.

Kosten laminaat

Voordat we het over de kosten van een houten vloer gaan hebben wil ik u er op wijzen dat wanneer u via ons een offerte aanvraagt u direct geld zult besparen. Dit omdat wij uw offerte aanvraag vrijblijvend versturen naar 4 vloerspecialisten uit uw regio. Dan krijgt u binnen twee werkdagen vier offertes die u kunt vergelijken. Wanneer u een besluit heeft genomen kunt u gebruik maken van ons kluscontract zo voorkomt u verrassingen.

Partners

Alle partners
partner test 1

Sikkens

In 1792 richtte Wiert Willem Sikkens langs de stadsmuur van Groningen een fabriek op voor ...

partner test 2

Altrex

Veiligheid en zekerheid, op elk niveau Je gaat voor zekerheid. Daarom kies j...