Offerte rieten dak

U bent benieuwd naar de kosten van een dakdekker voor uw rieten dak opdracht? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een dakdekker offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een rieten dak offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 dakdekker offertes.

Rieten dak

Een rieten dak ziet er prachtig uit. Wilt u een rieten dak op uw woning? Bij ons vind u alle informatie over het plaatsen van een rieten dak en hoe lang de levensduur is van een rieten dak. Wat kost een rieten dak?

Kosten rieten dak.

Voordat we het over de kosten van een rieten dak gaan hebben wil ik u er op wijzen dat wanneer u via ons een offerte aanvraagt u al direct geld zult besparen. Dit omdat wij uw offerte aanvraag vrijblijvend versturen naar 4 dakdekkers uit uw regio. Dan krijgt u binnen twee werkdagen 4 offertes die u kunt vergelijken. Wanneer u een besluit heeft genomen kunt u gebruik maken van ons kluscontract zo voorkomt u verrassingen.

Veel mensen vinden een rieten dak prachtig maar wat zijn nu de kosten van een rieten dak. Dit is wel moeilijk vast te stellen dit komt omdat een rieten dak maatwerk is. Heeft het dak een dakraam, dakkapel deze zaken neem het rietdekkersbedrijf met u door. Wij hebben een aantal rietdekkers gevraagd over de kosten van een rieten dak. Hieronder de gemiddelde prijzen van een rietdekker voor een rieten dak per m2.

Rieten dak € 90 – € 110,- per m2 kosten voor nokvorsten zijn gemiddeld € 90,- per m2

Wilt u weten wat een rieten dak zal kosten op uw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers via onze site en bespaar direct veel geld. Uw aanvraag zal naar maximaal 4 riet dakdekkers worden gestuurd. U krijgt dan ook 4 keer een prijsopgave die u goed kunt vergelijken. Ook kunt u bij ons op website kijken wat andere mensen over deze dakdekkers schrijven.

Rieten dak op uw dak?

Een rieten dak is prachtig om te zien en stijgt met de jaren in populariteit. Vroeger waren er veel huizen met riet bedekt maar dat is door brandgevaar uit de steden gegaan. Tegenwoordig zijn de rieten daken met nieuwe brandwerende methodes behandeld en is het brandgevaar aanzienlijk gedaald. Een rieten dak is nu echt een luxer product. Hoe steiler uw dak hoe beter het is voor het riet. U heeft minimaal een hellingshoek van 45 graden nodig dit omdat het regenwater zo snel mogelijk moet worden afgevoerd van uw dak. Dit voorkomt verrotting en de levensduur van uw rieten dak gaat dan langer mee. Wanneer uw dak minder afloopt dan 45 graden vraag dan naar de verwachte levensduur van uw rieten dak.

Levensduur rieten dak

Hoe droger het rieten dak blijft hoe langer is de levensduur van een rieten dak. Gemiddeld gaat een rieten dak 40 jaar mee.  Dit hangt wel af van de kwaliteit van het riet is de hellingshoek minimaal 45 graden. Is het aangelegd door een rietdekker en is het dak goed onderhouden.

Onderhoud rieten dak

Aan onderhoud van uw rieten dak zal ik u adviseren om dit uit te besteden aan een dakdekker. Deze hebben vaak een onderhoudscontract dan betaald u slechts een klein bedrag en weet u zeker dat uw dak langer mee gaat en er mooi blijft uit zien. Wat doet de dakdekker voor uw rieten dak. Hij zal de algen van het dak verwijderen met algenbestrijdingsmiddelen dit voorkomt verrotting. Ook zal de dakdekker het mos verwijderen van uw rieten dak dit kan de dakdekker met de hand verwijderen. Wanneer uw rieten dak toch wat minder is geworden kunt u uw rieten dak laten kammen, de dakdekker haalt dan een laagje van het rieten dak af maar dan ziet het er weer als nieuw uit. Voor het kammen van uw rieten dak zijn de kosten wel iets hoger dan gewoon onderhoud.

Onderhoud kosten rieten dak

Wilt u weten wat het onderhoud kosten zijn van uw rieten dak of wilt u rieten dak? Vraag dan nu vrijblijvend en gratis offertes aan bij onze dakdekkers.

 

 

Partners

Alle partners

Dakned

Dakned is uw vakgroothandel voor platdakmaterialen. Van bitumineurze tot kunstof dakbedekk...

Stanley Works

Stanley is een groot bedrijf met een groot assortiment aan elektrisch gereedschap zoals ac...