Offerte stukwerk saus-behangklaar

U bent benieuwd naar de kosten van een stukadoor voor uw stukwerk opdracht? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een stukadoor offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een stukwerk offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 stukadoor offertes.

Stukadoor muren saus en behangklaar

Saus-behangklaar zo word het genoemd wanneer de stukadoor de muur strak afwerkt zodat het gelijk gesaust of behangt kan worden. Mijn advies is dat u de muur altijd saus klaar laten stukadoren. Wanneer u namelijk behangklaar doet dan is hij vaak niet zo glas als wanneer hij sausklaar is gestuct. De prijzen verschillen ook maar een klein beetje hierin.

Kosten stukadoorshutterstock_64372114

Voordat we het over de kosten gaan hebben wil ik u er op wijzen dat wanneer u via ons een offerte aanvraagt u al direct geld zult besparen. Dit omdat wij uw offerte aanvraag vrijblijvend versturen naar 4 stukadoors die uw aanvraag zullen beoordelen. Dan krijgt u dus binnen twee werkdagen vier offertes die u kunt vergelijken. U krijgt van ons ook nog een kluscontract zo voorkomt u verrassingen.

Prijs stukadoor

Wat ik al eerder benoemde zijn de prijzen van behangklaar en sausklaar bijna gelijk. Alle prijzen zijn per m2 en inclusief materiaal, loonkosten en BTW.

  • Sausklaar stucwerk wanden tussen de € 9,- en € 20,-
  • Sausklaar stucwerk voor plafond tussen de € 14,- en € 24,-
  • Behangklaar stucwerk wanden tussen de € 8,- en € 15,-
  • Behangklaar stucwerk voor plafond tussen de € 12,- en € 15,-

Bespaar veel geld door te vergelijken!

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en vergelijk de offertes en bekijk de bedrijfsbeoordelingen.