Offerte sierwerk

U bent benieuwd naar de kosten van een stukadoor voor uw sier stukwerk opdracht? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een stukadoor offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een sier stukwerk offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 stukadoor offertes.

Stukadoor sierwerk en sierpleister.

Sierwerk of sierpleister dan moet u bij de specialisten onder de stukadoors zijn. Bij sierpleister komt er een mooie structuur op uw muren of plafonds. Ook kan dit direct op kleur worden aangebracht. Er zijn veel verschillende soorten sierpleister. Zo is er Rustiekputz, Spachtelputz en Granol. De kosten van sierpleister zijn eigenlijk gelijk.

Prijs sierpleister

Voordat we het over de kosten gaan hebben wil ik u er op wijzen dat wanneer u via ons een offerte aanvraagt u al direct geld zult besparen. Dit omdat wij uw offerte aanvraag vrijblijvend versturen naar 4 stukadoors die uw aanvraag zullen beoordelen. Dan krijgt u dus binnen twee werkdagen vier offertes die u kunt vergelijken. U krijgt van ons ook nog een kluscontract zo voorkomt u verrassingen.

Bespaar veer geld en vergelijk de offertes!shutterstock_17214967

De kosten van de stukadoor voor sierpleister is per vierkante meter en inclusief materiaal, loonkosten en BTW. De prijzen zitten tussen de € 12,- en € 24,-. Dit is voor rustiekputz, spachtelputz en granol allemaal hetzelfde.

Voor meer informatie vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en vergelijk.

Partners

Alle partners

Rockwool

Rockwool levert isolatie producten en kan gebruikt worden in hout- , wand- en plafond cons...

Stanley Works

Stanley is een groot bedrijf met een groot assortiment aan elektrisch gereedschap zoals ac...