Offerte sloopwerk

U bent benieuwd naar de kosten van een sloopwerkbedrijf voor uw opdracht? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een sloopwerk offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een sloopwerk offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 sloopwerk offertes.

Bent u opzoek naar een bedrijf dat sloopwerkzaamheden voor u kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Of het nou om grote of kleine totaalsloop of renovatiesloop gaat, u vraagt het en wij hebben het antwoord.

Kosten sloopwerk

De kosten voor het sloopwerk ligt tussen de 25 en 35 euro per uur.Ook heb je bedrijven die de kosten per m² rekenen,  de kosten per m² liggen tussen de 15 en de 20 euro. Het kan altijd erg verschillen per bedrijf. Dus bent u benieuwd naar wat uw project gaat kosten? Vraag dan nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan om te vergelijken!

Onmisbaar in de sloop is de kraan. Er zijn twee soorten kranen: de bandenkraan en de rupskraan. De bandenkraan heeft een groot voordeel: hij is zeer beweeglijk en in staat om zich zelfstandig over de openbare weg voort te bewegen. Bij grote afstanden wordt er echter gebruik gemaakt van een vrachtwagen met dieplader om de kraan te verplaatsen. De bandenkranen zijn meestal klein van stuk en alleen geschikt voor het kleine sloopwerk of het opschonen van het sloopterrein. De rupskranen zijn zowel in een mini-uitvoering te verkrijgen als in normale en grote uitvoeringen. Zij zijn geschikt voor alle sloopprojecten. Met de mini-rupskraan kan je in veel gevallen ook binnen het gebouw komen, bijvoorbeeld voor renovatiesloop

Wij hebben ook nog een aantal handige tips voor u!

  1. Kies zorgvuldig uit met wie je samenwerkt
  2. Maak duidelijk afspraken met de opdrachtgever
  3. Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo bespaart u tijd voor de sloper en dus geld voor uw portemonnee!
  4. Leg afspraken vast
  5. Wanneer u zelf een voorbereiding maakt weet wel wat u doet en niet zomaar iets gaan doen, want de gevolgen kunnen groot zijn!

Heeft u nog een oud huis en zijn de muren en of daken gemaakt van asbestcement kunt u subsidie aanvragen.

Voor de rest zijn er helaas geen subsidies beschikbaar voor sloopwerkzaamheden. Wel kan het vallen onder de BTW verlaging van 21% naar 6%. Dit is in veel gevallen wel zo, vraag dit dus na bij het bedrijf dat u inschakelt!

Bent u van plan om te bouwen, verbouwen, uitbreiden, slopen, bomen te kappen of iets te veranderen in uw woonomgeving? U hebt vaak een omgevingsvergunning nodig. U vraagt alle vergunningen of ontheffingen voor uw werkzaamheden in 1 keer aan en krijgt ook maar 1 vergunning.

Vraag dus altijd na bij uw gemeente of u een vergunning nodig heeft. Ook kunt u op vergunningwijzer kijken, maar wij raden u aan om het gewoon bij uw gemeente na te vragen!

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en vergelijk 4 sloopbedrijven!

Partners

Alle partners

Gardena

Sinds de oprichting in 1961 is Gardena uitgegroeid tot het grootste merk van tuingereedsch...

Dakned

Dakned is uw vakgroothandel voor platdakmaterialen. Van bitumineurze tot kunstof dakbedekk...