Offerte spouwmuur isolatie

U bent benieuwd naar de kosten van een isolatiebedrijf voor spouwmuur isolatie? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een schuimbeton offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een spouwmuur isolatie offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 spouwmuur isolatie offertes.

Spouwmuur isolatie

Spouwmuur isolatie (of muur-isolatie) houdt warmte binnen en kou buiten. Het isoleren van de spouw leidt naast veel energiebesparing tot meer wooncomfort. U bespaart dus aan uw stookkosten.

Een dubbele muur met ruimte ertussen (de spouwmuur) scheidt uw woning van de buitenlucht. Het is belangrijk dat deze spouwmuur goed geïsoleerd is. Dit voorkomt dat warmte verloren gaat en kou binnenkomt. Bij een nieuwbouwwoning wordt de isolatie tijdens de bouw aangebracht. Bij oudere huizen is de spouwmuur vaak niet geïsoleerd. Spouwmuur isolatie is een relatief kleine ingreep aan uw woning en vaak binnen een dag klaar.

Spouwmuur isolatie werkwijzespouwmuurisolatie

Bij spouwmuurisolatie gaat het om het aan-, of beter gezegd het inbrengen van isolatiemateriaal in de spouw van uw woning. Vervolgens wordt dit materiaal via vulgaten in de muur gespoten. Deze vulgaten zijn meestal niet groter dan de voeg en worden na het isoleren weer netjes weggewerkt.

Kosten spouwmuur isolatie

Voordat we het over de kosten gaan hebben wil ik u er op wijzen dat wanneer u via ons een offerte aanvraagt u al direct geld zult besparen. Dit omdat wij uw offerte aanvraag vrijblijvend versturen naar 4 isolatiebedrijven die uw aanvraag zullen beoordelen. Dan krijgt u dus binnen twee werkdagen 4 offertes die u kunt vergelijken. Als service van Bouwoffertes krijgt u een kluscontract, zo voorkomt u verrassingen.

De prijzen van het isoleren van uw spouwmuur is afhankelijk van een aantal factoren. Maar de gemiddelde prijs komt op € 15,- per m2.

Wilt u gratis en vrijblijvend weten wat de prijs is voor het isoleren van uw spouwmuur.

Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan! U heeft binnen 2 werkdagen de offertes al in huis. Zo kunt u de prijzen en de bedrijven vergelijken.

 

Partners

Alle partners

Rockwool

Rockwool levert isolatie producten en kan gebruikt worden in hout- , wand- en plafond cons...

Stanley Works

Stanley is een groot bedrijf met een groot assortiment aan elektrisch gereedschap zoals ac...