Aannemer verbouwing offerte

U bent benieuwd naar de kosten van een aannemer voor uw verbouwing? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een aannemer offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een verbouwing offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 aannemer offertes.

Verbouwing

Iedereen met een woning is wel een keer toe aan een verbouwing, of het nu gaat om een keuken verbouwing, woonkamer verbouwing of een complete woning verbouwing, u wilt uw woning mooier maken. Bij Bouwoffertes geven we u graag advies over een verbouwing. Ook kunt u hier gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Kosten van een verbouwing

De opbouw van de kosten voor een verbouwing bestaan uit 3 factoren: 5% voorrijkosten, 35% materiaalkosten en 60% arbeidskosten. U ziet dus dat de grootste kostenpost arbeid is (60%), hier kunt u veel geld op besparen door bij ons een offerte aan te vragen en de vakmannen te vergelijken. Als u een offerte aanvraagt krijgt u van ons ook een kluscontract waar een overeenkomst in staat tussen opdrachtgever en aannemer, zo voorkomt u eventuele problemen!

Hieronder vindt u een tabel met verschillende werkzaamheden en wat de gemiddelde kosten zijn van zo’n verbouwing:

Gem. kosten verbouwing:

Dakkapel plaatsen tussen €1.200 en €5.500
Plaatsen van een nieuwe trap tussen €1.500 en €3.250
Volledig dak vernieuwen tussen €75 en €250 per vierkante meter
Voegen van een muur tussen €15 en €60
Plaatsen van een schoorsteen ongeveer €2.500
Plaatsen van een aanbouw tussen €10.000 en €40.000

Het gemiddelde uurloon van een aannemer ligt tussen de €25 en €40.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en vergelijk de offertes en bekijk de referenties van de aannemers.

Voordelen van een verbouwing

Voordelen van een verbouwing zijn dat u meer woongenot heeft, lekker in uw nieuwe aanbouw zitten en dat gevoel dat uw huis groter is geworden. Ook heeft een verbouwing als voordeel dat uw woning meer waard wordt, omdat uw huis groter is en er mooier uitziet.

Nadelen van een verbouwing

Nadelen van een verbouwing is dat het meestal wel veel tijd in beslag neemt voor een aannemer, vooral als u uw hele huis laat verbouwen. Ook kost het veel geld, maar daar kunt u natuurlijk geld op besparen door bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen!
Subsidies/premies

U bent eruit en u wilt uw woning laten verbouwen, alleen op een gegeven moment ziet u de kosten van een verbouwing. De kosten voor een woning verbouw dat gedaan wordt door een aannemer kost veel geld. Gelukkig hebben we in Nederland subsidies waardoor het toch aanzienlijk aantrekkelijker wordt!

Subsidie aanvragen

U kunt op heel veel verschillende manieren een subsidie aanvragen bij de gemeente. De manier waarop een subsidie moet worden aangevraagd is afhankelijk van de aard van de subsidie en heel soms moet u dit aanvragen in de regio waar u woont.

Geld besparen op een verbouwing

Natuurlijk kunt u altijd geld besparen op een verbouwing van een aannemer. Zo kunt u bijvoorbeeld alvast een ontwerp gaan maken hoe u het wil, dit kost u geen geld en scheelt het u geen tijd waarvoor niet betaald hoeft te worden. Ook kunt u geld besparen door een offerte aan te vragen en te gaan vergelijken zodat u altijd de goedkoopste hebt.

Producten van een aannemer

Een aannemer gebruikt altijd top kwaliteit materiaal waardoor het werk sneller gaat en u top kwaliteit werk geleverd krijgt. Denk hierbij aan gereedschap van Bosch, verf van Flexa en materialen van andere topmerken! Hierdoor zijn de kosten hoger, maar het is wel veel betere kwaliteit.

Ontwerp/Tekening

U kunt zelf natuurlijk ook al een ontwerp maken van uw wensen en ideeën. U kunt dit ook laten doen een constructeur. Een constructeur berekent alles precies. Een andere optie is een tekening laten maken door architect, hiervoor heeft u wel een vergunning nodig maar dit kunt u aanvragen bij uw eigen gemeente.

Vergunning

In principe heeft u geen vergunning nodig voor een verbouw. Als u gewoon een dakkapel plaatst kan dit gerust. Wanneer uw huis een complete verbouwing ondergaat heeft u een omgevingsvergunning nodig, deze kunt u aanvragen bij uw gemeente.

Bespaar nu geld en vergelijk gratis en vrijblijvend de offertes!

 

Partners

Alle partners
partner test 1

Sikkens

In 1792 richtte Wiert Willem Sikkens langs de stadsmuur van Groningen een fabriek op voor ...

Stanley Works

Stanley is een groot bedrijf met een groot assortiment aan elektrisch gereedschap zoals ac...