Offerte verhuizen

U bent benieuwd naar de kosten van een verhuizer voor uw verhuis opdracht? Dan bent u bij Bouwoffertes aan het juiste adres. Wij hebben hieronder informatie voor u verzameld. Maar het aanvragen van een verhuis offerte geeft u natuurlijk nog veel meer inzicht .

Vraag ook gratis en vrijblijvend een verhuizing offerte aan en vergelijk eenvoudig 4 verhuisbedrijf offertes.

Verhuizen

Verhuizing is altijd een hoop gedoe. Gelukkig zijn er verhuisbedrijven die erin gespecialiseerd zijn om uw goederen veilig en heel te verhuizen naar uw nieuw onderkomen. Een verhuizing is pas succesvol wanneer hij juist is gepland. Op onze website vindt u alle informatie over verhuizen.

Een verhuisbedrijf heeft ervaring in het verhuizen van uw spullen. Zo hebben de verhuisbedrijven ervaring in vakkundig verhuizen. De verhuisbedrijven hebben ervaring in.

  • Bedrijfsverhuizingen
  • Particuliere verhuizingen
  • Internationale verhuizingen
  • Opslag van goederen
  • Handy-men service
  • Piano verhuizen

Verhuizing

Als u heeft besloten dat u gaat verhuizen wilt u dat dit natuurlijk zonder problemen verloopt. U zit niet te wachten op onverwachte kosten of andere toestanden. Bij Bouwoffertes kunt u geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen en kunt u de vakmannen vergelijken die u helpen met verhuizen.

Kosten van een verhuizing

Voordat we het over verhuiskosten gaan hebben wil ik u er op wijzen dat wanneer u via ons een offerte aanvraagt u al direct geld zult besparen. Dit omdat wij uw offerte aanvraag vrijblijvend versturen naar 4 verhuisbedrijven uit uw regio. Dan krijgt u binnen twee werkdagen vier offertes van verhuisbedrijven die u kunt vergelijken.

De kosten van een verhuizing dat verricht wordt door een verhuisbedrijf hangt af van een aantal factoren. Dit hangt af van de kosten van het bedrijf zelf, de kosten van het transport en de voorrijkosten.
De prijsopbouw van een verhuizing dat gedaan wordt door een verhuisbedrijf is 50% transport, 25% laden en 25% lossen.
Gemiddeld heb je 2 tot 3 verhuizers nodig voor een kleine snelle verhuizing, wanneer het gaat om een groot huis zit u al op 4 tot 5 verhuizers.

Hieronder vindt u de gemiddelde kosten van een verhuisbedrijf:

Optie aantal verhuizers gemiddelde kosten
standaard 1 tot 2 verhuizers €350-€500
efficiënt 2 tot 3 verhuizers €750-€900
groot huis 4 tot 5 verhuizers €1.100-€1.500

Gemiddelde uurtarief verhuisbedrijf:
Het gemiddelde uurtarief van een verhuisbedrijf is €20 tot €30

Transportkosten

De transportkosten hangt af van wat voor wagen er gebruikt moet worden. Heeft u een kleine verhuizing dan heeft u waarschijnlijk een busje nodig, gaat het om een grote verhuizing dan is er een vrachtwagen nodig.

Gemiddeld kost een verhuiswagen van 20 m3 met bestuurder €50 tot €60.
Een verhuiswagen van 50 m3 met bestuurder kost zo’n €60 tot €70.

Andere kosten 


Ook kan een verhuisbedrijf uw spullen inpakken en uw inboedel opslaan in een opslagbox.
In sommige gevallen is er sprake van een parkeervergunning, er moet dan een vergunning zijn dat ze hun wagen mogen parkeren voor u deur om zo efficiënt mogelijk in te laden.
Dit bedrag ligt ongeveer tussen de €15 en €45.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal klusjes wat een verhuisbedrijf kan verrichten voor u:

Soort klus gemiddelde kosten per uur

inpakken €30 per uur
lift service €55 per uur
piano verhuizing €150 tot €275
opslag inboedel €80 opslagbox 30 m3
Parkeervergunning €15 tot €45

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Bouwoffertes.

Als u een offerte aanvraagt krijgt u van ons ook een kluscontract waar een overeenkomst in staat tussen opdrachtgever en verhuisbedrijf, zo voorkomt u eventuele problemen!

Voordelen van een verhuizing

De voordelen van een verhuizing is dat u zelf in principe niks hoeft te doen. Een verhuisbedrijf wilt de spullen voor u inpakken en inladen, dit kost u wel meer maar u hoeft zelf helemaal niks te doen en u hoeft zich geen zorgen te maken.


U kunt zelf ook gaan verhuizingen alleen u heeft meestal geen geschikt vervoer voor de verhuizing en de kans dat iets stuk gaat is altijd aanwezig. Als u dit laat doen door een verhuisbedrijf gaat dit uiteraard op een professionele manier.

Nadelen van een verhuizing

Het grootste nadeel om een verhuizing te laten doen door een verhuisbedrijf zijn natuurlijk de kosten. Een verhuisbedrijf zorgt er wel voor dat u geen zorgen heeft maar u moet wel flink wat betalen voor een complete verhuizing.

U moet voor een verhuisbedrijf een extra budget vrijmaken, want de verhuizing hangt af van verschillende factoren zoals het aantal verhuizers, type transport en de afstand tussen uw oude en nieuwe huis. Hoe meer verhuizers er nodig zijn moet u natuurlijk ook meer betalen.

Een ander nadeel om een verhuizing te laten doen is dat u de controle uit handen geeft aan een verhuisbedrijf. U heeft zelf niet de controle over de verhuizing en weet dus niet wat er
allemaal gebeurd.

Subsidie verhuizing

Veel gemeenten bieden voor het verhuizen een subsidie aan. De bekendste subsidie is deze voor ouderlingen die verhuizen naar een kleinere woning. Door de meeste gemeenten wordt er een subsidie gegeven tussen de €570 en €800.
Een subsidie voor een verhuizing naar een verzorgingshuis ligt rond de €350. Niet alle gemeenten hebben hetzelfde bedrag als subsidie, sommige gemeenten hebben een ander bedrag.

Geld besparen op een verhuizing

Er zijn een aantal verschillende manieren om geld te besparen op een verhuizing:

Manier 1: Vrienden en familie

Een verhuisbedrijf inschakelen is natuurlijk een goed idee, ze gaan professioneel te werk en doen in principe alles voor u zodat u niks hoeft te doen. Een nadeel van een verhuisbedrijf is dat het natuurlijk veel geld kost. Door uw vrienden en familie te vragen hoeft u geen verhuisbedrijf in te schakelen wat u dus geen geld kost.

Manier 2: Doordeweeks verhuizen

Als u gaat verhuizen in het weekend betaald u aanzienlijk meer. Als u ervoor kiest om in het weekend te gaan verhuizen moet u rekening houden met een toeslag van 25% op zaterdag, de toeslag op zondag is 75%.
U kunt dus beter doordeweeks gaan verhuizen dan kost u dit verder geen extra geld dan wat u al moet betalen.


Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en vergelijk!

Partners

Alle partners

Intergas CV ketels

Intergas CV ketels met hoog rendementIntergas Verwarming behoort tot de pioniers op he...

Stanley Works

Stanley is een groot bedrijf met een groot assortiment aan elektrisch gereedschap zoals ac...